Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ALKMINI ΣΤΟ OPEN HOUSE 2018

Lazaros Grekos

Alkmini atelier, Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

Το atelier ALKMINI ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στο OPEN HOUSE Thessaloniki. Στις 24 & 25 Νοεμβρίου, μπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους του κτιρίου που έχτισε ο Βιταλιάνο Ποζέλι πριν 111 χρόνια για λογαριασμό της οικογένειας Αλλατίνη και σήμερα στεγάζει τον κεντρικό χώρο δημιουργίας της σχεδιάστριας ALKMINI. 
Σας περιμένουμε.

Τι είναι το OPEN HOUSE; 
Ένα διήμερο δωρεάν αρχιτεκτονικών ξεναγήσεων, που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. 
Μια δράση που βασίζεται στον εθελοντισμό και έχει ως στόχο να γνωρίσουμε την αρχιτεκτονική και την πόλη μας λίγο καλύτερα.
Μια αφορμή να ξεχυθούμε στην πόλη, να κοιτάξουμε ψηλά στους δρόμους απ’ όπου περνάμε καθημερινά, να δούμε τα κτίρια με μια άλλη ματιά…
Είναι το καθιερωμένο μας ραντεβού στα τέλη του Νοέμβρη, όπου ο καθένας θα συνεχίσει την περιήγησή του από εκεί που την άφησε πέρσι!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, όπως πάντα, κτίρια δημόσια και ιδιωτικά, σύγχρονα και ιστορικά, μνημεία, μουσεία, σχολεία, κατοικίες, εργασιακοί χώροι, στο κέντρο και στα προάστια… και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων δράσεων και διαγωνισμών.

Ιστότοποι: 
www.openhousethessaloniki.gr
www.alkmini.info

For english: 
http://www.openhousethessaloniki.gr/en/draseis/open-tours/

Διοργάνωση: OPEN HOUSE GREECE