Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙ ΝΥΦΙΚΩΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙ ΝΥΦΙΚΩΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ

Lazaros Grekos

Τι θα πρέπει να περιμένετε και τι να προσέξετε από έναν σχεδιαστή / σχεδιάστρια μόδας ή έναν οίκο νυφικών αναζητώντας το δικό σας ιδανικό νυφικό;

Προγραμματίζοντας λοιπόν την αναζήτηση του δικού σας νυφικού, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κλείσετε εγκαίρως τα ραντεβού σας έχοντας υπ'όψιν πως αρκετοί σχεδιαστές και οίκοι νυφικών χρεώνουν τις συμβουλές και τις υπηρεσίες του πρώτου ραντεβού (με την ώρα ή με το ραντεβού) κάποιοι άλλοι επιλέγουν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν. Καλό θα είναι λοιπόν να το γνωρίζετε και να είστε προετοιμασμένοι αναλόγως. 

Ξεκινώντας για τα πρώτα σας ραντεβού καλό θα είναι να έχετε μια πρώτη εικόνα για το ύφος των νυφικών που θα σκεφτόσασταν να επιλέξετε για τον γάμο σας έχοντας πρώτα επισκεφθεί την ιστοσελίδα της σχεδιάστριας - του σχεδιαστή, με την συλλογή νυφικών που δημιουργεί. Επίσης να έχετε στο μυαλό σας πως μπορείτε να επιλέξετε κάποιο έτοιμο νυφικό που θα δοκιμάσετε ή να επιλέξετε μαζί με τον σχεδιαστή ή την σχεδιάστρια το σχέδιο του νυφικού που σας εκφράζει καλύτερα και να δημιουργηθεί ειδικά για εσάς στα μέτρα σας και στο δικό σας προσωπικό ύφος. Η δημιουργία του δικού σας μοναδικού νυφικού είναι σίγουρα μια επιλογή που σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε την ημέρα του γάμου σας λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την νυφική εμφάνιση σας. 

Σχεδιάστρια Μόδας Alkmini

Η Σχεδιάστρια Μόδας Alkmini

Νυφικό Φόρεμα by ALKMINI

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙ ΝΥΦΙΚΩΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ

Στο πρώτο σας ραντεβού λοιπόν θα αποφασίσετε, με την καθοδήγηση της σχεδιάστριας ή του σχεδιαστή, για το ύφος και τις γραμμές του νυφικού που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σας αλλά και τις γραμμές του σώματος σας. Στη συνέχεια θα αναζητήσετε μαζί τα υφάσματα, τις δαντέλες ή τα κεντήματα που ταιριάζουν στο νυφικό που επιλέξατε. Έχοντας καταλήξει στο στυλ και τα υλικά θα μπορείτε να διαμορφώσετε ένα πρώτο κοστολόγιο του νυφικού σας το οποίο και θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις τελικές σας επιλογές. Αφού καταλήξετε λοιπόν σε όλα τα παραπάνω θα ξεκινήσει η διαδικασία της δημιουργίας του νυφικού σας, το οποίο και "χτίζεται" βήμα-βήμα επάνω στο δικό σας σώμα και τις μοναδικές σας αναλογίες, με την δική σας ενεργή συμμετοχή στις πρόβες που θα χρειασθούν. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα έτοιμο νυφικό θα αποφασίσετε τις όποιες μετατροπές μπορούν και πρέπει να γίνουν για να ταιριάξει όσο γίνεται καλύτερα στις γραμμές σας.  

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί σχεδιαστές και σχεδιάστριες και πολλοί οίκοι νυφικών στην Θεσσαλονίκη. Ποιος είναι όμως ο καταλληλότερος για εσάς; Φυσικά θα εξετάσετε την σχέση ποιότητας-τιμής που σας προσφέρουν αλλά και το επίπεδο υπηρεσιών τους. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως η διαδικασία επιλογής και δημιουργίας του νυφικού σας απαιτεί αρκετό χρόνο, είναι όμως μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι ευχάριστη και σε αυτό μπορεί να συμβάλει σημαντικά η σχεδιάστρια ή ο σχεδιαστής που θα αναλάβει την δημιουργία του νυφικού σας. Ο τρόπος που θα συνεργαστεί μαζί σας, οι συμβουλές και η καθοδήγηση σε όλη την διαδικασία προετοιμασίας του γάμου σας μπορούν να την κάνουν πολύ πιο ευχάριστη και να σας δώσουν την απαραίτητη ηρεμία πριν τον γάμο σας.  


Σχεδιάστρια Μόδας Αλκμήνη

Fashion Designer Alkmini

Updated by the author on 23-12-2022