Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ!

Lazaros Grekos

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ!

Στην αναζήτησή σας για το τέλειο νυφικό, είναι σημαντικό να βρείτε σχέδια και γραμμές που τονίζουν και αναδυκνείουν σωστά τις γραμμές του σώματός σας. Μερικές σιλουέτες έχουν το πλεονέκτημα να ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά στυλ και γραμμές νυφικών, σε άλλες περιπτώσεις οι επιλογές είναι λιγότερες και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα όταν θέλουμε να καλύψουμε προβληματικές περιοχές.

Νυφικό 2
Νυφικό 4
Νυφικό 1
Νυφικό 5
Νυφικό 3
Νυφικό 6

Νυφικό σε γοργονέ γραμμή (Mermaid wedding gown)

Εφαρμοστό στο μπούστο και τη μέση να ανοίγει εντυπωσιακά από το γόνατο και κάτω, είναι το ιδανικό νυφικό για ψηλόλινγες φιγούρες και σας δίνει την δυνατότητα να ανδείξετε κάθε καμπύλη τους σώματός σας πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή γαμήλια εμφάνιση. 

Νυφικό φόρεμα Alkmini

Νυφικό φόρεμα Alkmini

Νυφικό Αμπίρ-Μεσάτο (Empire waist dress)

Το πλέον φιλικό στυλ για τα περισσότερα σώματα, ειδικά για φιγούρες σε σχήμα αχλαδιού. Η κίνηση του νυφικού δίνει ισορροπία σε φιγούρες με μακρύ κορμό και καλύπτει σημεία όπως οι γεμάτοι γοφοί, ή τα κοντά πόδια. 

Νυφικό φόρεμα σε γραμμή Α (A-line wedding dress) 

Ιδανικό για τις περισσότερες νύφες, ιδιαίτερα για τις πιο εύσωμες μιας και δίνει την αίσθηση μιας πιο ψιλόλιγνης και πιο αδύνατης φιγούρας. 

Νυφικό φόρεμα Alkmini

Νυφικό φόρεμα Alkmini

Νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και φούστα baloon (Deep-V Wedding Ball Gown)

Το διαχρονικό και άκρως εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα με το εφαρμοστό μπούστο και τη φαρδιά φούστα ταιριάζει στις περισσότερες γυναικέις φιγούρες. Το στενό (στυλ κορσέ) τοπ τονίζει και αναδυκνείει το μπούστο της νύφης ενώ η φαρδιά φούστα βοηθάει στο να καλύψουμε τυχόν ατέλειες στην περιφέρεια.

 

Νυφικό με ανοικτό ντεκολτέ σε γραμμή Αμπίρ (V-neck empire wedding dress).

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο στυλ νυφικού για τις περισσότερες φιγούρες. Καλύπτει διακριτικά τα κάπως μεγαλύτερα μπούστα και ταυτόχρονα αναδυκνείει ένα όμορφο ντεκολτέ. Η ψηλή μέση κολακεύει τις πιο γεμάτες φιγούρες. 

Νυφικό φόρεμα Alkmini

Νυφικό φόρεμα Alkmini