Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Lazaros Grekos

Στοά Μαλακοπή: Παρουσίαση έρευνας μνήμη και επιχειρηματικότητα στο Atelier Alkmini

Μια όμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της έρευνας των φοιτητών του Αμερικάνικου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και της υπεύθυνης καθηγήτριας Δρ. Μαρία Πατσαρίκα στους χώρους της στοάς Μαλακοπή. Η έρευνα αφορά στην επιχειρηματική πορεία και ταυτότητα των επαγγελματιών της ιστορικής στοάς, τις αναμνήσεις τους και το αίσθημα του ανήκειν, τις σκέψεις και προτάσεις τους για μια βιώσιμη ανάπτυξη της στοάς και της γειτονιάς. Η έκθεση με τα banner, με στοιχεία για το κτίριο και της επιχειρήσεις που στεγάζει, εκτίθενται στους διαδρόμους του 1ου ορόφου της στοάς και θα είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο για τις επόμενες ημέρες (ώρες καταστημάτων).

Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

ALKMINI atelier, Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

ALKMINI atelier, Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια έκθεσης: 26 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2018

Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7, Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες: Δρ Μαρία Πατσαρίκα, mpatsarika@act.edu

www.act.edu/miscellaneous/stoa-malakopi

 

Η έκθεση αποτελεί το επιστέγασμα της εκπαιδευτικής πιλοτικής έρευνας με τίτλο ‘Στοές της Θεσσαλονίκης: Μνήμη και αναδυόμενη επιχειρηματικότητα’ για την οποία συνεργάστηκαν φοιτητές και φοιτήτριες από το Τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του ACT και από το Τμήμα Γραφικού Σχεδίου του North Carolina State University στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του κοινού μαθήματος Service Learning (Εμπειρική Μάθηση και Εθελοντισμός).