Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΙΚΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ALKMINI

Lazaros Grekos

Η νέα νυφική κολεξιόν ALKMINI αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της γυναίκας.

Updated article: 08-12-2022

Κάθε νέα νυφική κολεξιόν της σχεδιάστριας ALKMINI επιδιώκει να αναδείξει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τα  όμορφα στοιχεία κάθε γυναίκας που επιλέγει τις δημιουργίες της. Τα νυφικά φορέματα Alkmini ισορροπούν άψογα σχεδιαστικά αναδεικνύοντας τον δυναμισμό της προσωπικότητας της γυναίκας αλλά και την θηλυκότητα που πρέπει να αποπνέει. Η επιλογή των εκλεπτυσμένων υφασμάτων και δαντελών στην δημιουργία των νυφικών, ο άψογος συνδυασμός τους, η επιμονή στην λεπτομέρεια φανερώνουν την αγάπη και το μεράκι της σχεδιάστριας για την δουλειά της και μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμάτο δυναμισμό, κομψότητα και διακριτικό glamour. Δείτε τα νυφικά φορέματα της νυφικής κολεξιόν Alkmini και ολόκληρη την νυφική κολεξιόν πατώντας εδώ.  

Νυφική κολεξιόν ALKMINI

Νυφικό φόρεμα ALKMINI

Bridal Collection ALKMINI

Bridal lace dress by ALKMINI

Νυφική ολόσωμη φόρμα ALKMINI

Νυφική ολόσωμη φόρμα ALKMINI

“Είμαι πολύ ενθουσιαμένη και χαρούμενη για την νέα μας νυφική κολεξιόν ALKMINI. Αρκετά από τα νυφικά που σχεδίασα αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα της γυναίκας που θα τα επιλέξει ενώ κάποια άλλα έχουν μια διάθεση περισσότερο ρομαντική και παραμυθένια. Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα γιατί, για μια ακόμη φορά, έχουμε επιλέξει μοναδικά υφάσματα υψηλής ποιότητας και έχουμε προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια με πολύ αγάπη και φροντίδα, αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανη για την δουλειά μου και γνωρίζω πως είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πολλές γυναίκες με εμπιστεύονται για την τόσο σημαντική στιγμή του γάμου τους.” 

Αλκμήνη