Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ALKMINI atelier - Regarding Covid-19

Lazaros Grekos

Thessaloniki - Covid-19-march14

ALKMINI atelier - σχετικά με τις έκτακτες καταστάσεις των ημερών (Covid-19).

Πράγματι, βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν δραστικά μέτρα και προσοχή από όλους μας. 

Στο ατελιέ Alkmini λαμβάνουμε εδώ και καιρό όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και φροντίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις συναντήσεις μας με τις πελάτισσες μας αναβάλλοντας τα περισσότερα ραντεβού μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Το προσωπικό μας ακολουθεί τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης του υπουργείου υγείας. 

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να ετοιμάσουμε εγκαίρως τις παραγγελίες που έχουμε προς εκτέλεση διασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των νυφικών μας στις πελάτισσες μας για τον γάμο τους. Από ότι φαίνεται έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο και όχι έναν αγώνα ταχύτητας, θα πρέπει να οπλιστούμε όλοι μας με υπομονή, κατανόηση, ψυχραιμία και υπευθυνότητα για να φτάσουμε στον τερματισμό.

Πρέπει όλοι να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Είμαστε στην διάθεση σας για πληροφορίες, παραγγελίες και ενημέρωση:

Τηλεφωνικά: 2314017964

Στο messenger: http://m.me/alkmini.fashion.designer

Και στην ιστοσελίδα μας: https://www.alkmini.info

Και να θυμάστε πως το ουράνιο τόξο εμφανίζεται μετά από μια μεγάλη καταιγίδα. ☺️🌈☀️