Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

FASHION EDITORIAL - THE VILLA WEDDING BY ALKMINI

Lazaros Grekos

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το νέο Editorial Bridal Haute Couture “The Villa Wedding” με τις νέες δημιουργίες ALKMINI.

Η επιμονή μας στο ατελιέ να δημιουργούμε πάντοτε χειροποίητα βραδινά Φορέματα και Νυφικά διακριτικής πολυτέλειας και κομψότητας μας χαρίζει την συνεχή αναγνώριση και εκτίμηση των γυναικών. Πιστεύω πως οι γυναίκες, όλο και περισσότερο, αναζητούν λιγότερα αλλά ποιοτικότερα ρούχα. Δεν τις ενδιαφέρει απλά να αγοράσουν ένα ρούχο αλλά επιθυμούν να βρουν αυτό που θα τις εκφράσει καλύτερα, αυτό που θα τις βοηθήσει να δείξουν την προσωπικότητα τους και το οποίο θα έχει διαχρονική αξία χάρη στην ποιότητα και την λεπτομέρεια της δημιουργίας του. Επιμένουμε λοιπόν να δημιουργούμε χειροποίητα φορέματα και νυφικά πάντοτε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε μέσα από το editorial τις νέες δημιουργίες ALKMINI, εμπνευστείτε από τα εντυπωσιακά σχέδια της νέας συλλογής και επιλέξτε αυτά που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε καλύτερα και θα σας χαρίσουν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.

Bridal Editorial Credits: Dresses & Bridal - ALKMINI Fashion Designer >< Photography - Lazaros Grekos >< Hair & Make Up - Elissavet MUAH >< Model - Maria H. >< Agency - No Limits Models >< Editing, Graphics - pSari Visual.