Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ LOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΤΕ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

Lazaros Grekos

Κίτρινο καλοκαιρινό φόρεμα alkmini, με ανοιχτή πλάτη

Κίτρινο καλοκαιρινό φόρεμα Alkmini

Ψάχνετε για το τέλειο βραδινό φόρεμα που θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση σας; Η σχεδιάστρια μόδας Αλκμήνη είναι εδώ για να σας προτείνει το ιδανικό φόρεμα για κάθε περίσταση. Η Αλκμήνη, με πολυετή πείρα στη δημιουργία βραδινών φορεμάτων κατά παραγγελία, συνδυάζει στις δημιουργίες της εξαιρετικό στυλ με υψηλή ποιότητα για να εξασφαλίσει ότι θα φαίνεστε απολύτως εκπληκτική σε κάθε ειδική περίσταση είτε είναι μια δεξίωση, ένας γάμος ή ένα βραδινό γκαλά. Απολαύστε την διαδικασία δημιουργίας ενός made-to-measure φορέματος και αφήστε μας να σας μεταμορφώσουμε στην επιτομή της χάρης και της λαπερής κομψότητας.

Ανακαλύψτε την τέχνη της υψηλής ραπτικής στο ατελιέ ALKMINI.

Κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση της, ειδικά όταν πρέπει να παρευρεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις. Στο atelier Alkmini, καταλαβαίνουμε τη σημασία του να βρεις ένα βραδινό φόρεμα που όχι μόνο σου ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου, αλλά αντικατοπτρίζει το μοναδικό σου στυλ και την προσωπικότητά σου. Τα χειροποίητα φορέματα μας είναι ραμμένα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και την ποιότητα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουν μια άψογη εφαρμογή που κολακεύει το σώμα σας και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας.

Καλοκαιρινό φόρεμα Alkmini

 Η διαδικασία της δημιουργίας ενός βραδινού φορέματος κατά παραγγελία.

Όταν επιλέγετε το ατελιέ της Αλκμήνης για το δικό σας βραδινό φόρεμα, ξεκινάτε ένα ταξίδι εξατομικευμένης δημιουργίας που θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Η σχεδιάστρια Αλκμήνη θα συζητήσει μαζί σας και θα ορίσετε μαζί το ύφος του φορέματος που θα ράψετε σύμφωνα με την περίσταση στην οποία θα το φορέσετε  και θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία σχεδιασμού, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή του φορέματος σας είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας και στην προσωπικότητα σας. Στην συνέχεια, η σχεδιάστρια και η εξειδικευμένη ομάδα του ατελιέ μας θα ράψουν βήμα-βήμα και σύμφωνα με τις πρόβες που θα κάνετε με την Αλκμήνη το φόρεμα σας. Εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα σε κάθε κομμάτι της δημιουργίας του ρούχου σας, από την επιλογή υφασμάτων, τα μοναδικά σχέδια σε δαντέλες και κεντήματα, μέχρι τις τεχνικές ραφής και δημιουργίας του φορέματος σας.

Στην Αλκμήνη, υπερηφανευόμαστε για την ποιότητα της χειροτεχνίας μας. Η ομάδα μας από ειδικευμένους τεχνίτες συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές με τη σύγχρονη καινοτομία για να δημιουργήσει φορέματα που δεν είναι μόνο εντυπωσιακά οπτικά αλλά και ανθεκτικά και άνετα. Κάθε φόρεμα είναι φτιαγμένο με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ένα ρούχο που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Καλοκαιρινό φόρεμα magenda Alkmini

Η τέχνη της δημιουργίας Made-to-Measure φορεμάτων.

Τα ραμμένα στα μέτρα σας φορέματα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Σε αντίθεση με τα έτοιμα φορέματα, ράβονται ακριβώς στα μέτρα σας και στις δικές σας μοναδικές αναλογίες, με αποτέλεσμα να φορέσετε ένα ρούχο που να σας ταιριάζει άψογα. Η σχεδιάστρια Αλκμήνη αγαπά ιδιαίτερα αυτή τη μορφή δημιουργίας και προτείνει κάθε σαιζόν εξαιρετικά σχέδια και ιδέες για να δημιουργήσετε φορέματα που δημιουργούν αίσθηση σε κάθε σας εμφάνιση.

Η Αλκμήνη είναι μια σχεδιάστρια μόδας γνωστή για τα εξαιρετικά βραδινά της φορέματα και νυφικά. Με μεγάλη αφοσίωση στη λεπτομέρεια και πάθος για τη δημιουργία διαχρονικών κομματιών που τα χαρακτηρίζει η διακριτική πολυτέλεια και λάμψη, η Αλκμήνη έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο όνομα στον κλάδο και την εμπιστεύονται οι γυναίκες για κάθε σημαντική εμφάνιση τους. Τα σχέδια της αποπνέουν κομψότητα και φινέτσα, κερδίζουν τις εντυπώσεις και χαρίζουν αυτοπεποίθηση στις γυναίκες που τα επιλέγουν.

Φόρεμα Alkmini ιδανικό για βάπτιση

Επιλογές στυλ για κάθε προσωπικότητα.

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό στυλ και είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, για  αυτό το λόγο η Alkmini προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια αλλά και σε υφάσματα και υλικά που καλύπτουν όλα τα γούστα. Είτε προτιμάτε ένα φόρεμα σε κλασική γραμμή με μια μεταξωτή δαντέλα, ένα πιο μίνιμαλ μοντέρνο σχέδιο σε μονόχρωμα υφάσματα και μουσελίνες ή κάτι πραγματικά αβανγκάρντ, έχουμε την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό φόρεμα. Η Αλκμήνη συζητάει μαζί σας σε κάθε βήμα της δημιουργίας για να κατανοήσει τις προτιμήσεις σας και να σας καθοδηγήσει προς τον ιδανικό  σχεδιασμό και να δημιουργήσει ένα άψογο φόρεμα για εσάς.

Αγκαλιάστε την ατομικότητα με ένα φόρεμα ραμμένο ειδικά για εσάς.

Η Αλκμήνη πιστεύει ότι το βραδινό σας φόρεμα πρέπει να είναι μοναδικό όπως είστε και εσείς. Γι' αυτό το λόγο άτομα ατελιέ μας θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από υφάσματα, δαντέλες και κεντήματα και πάμπολλες προσαρμοσμένες χρωματικές επιλογές που σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για να εξατομικεύσετε το φόρεμα σας. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μαζί και να ενσωματώσουμε ξεχωριστές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την ατομικότητά σας και διασφαλίζουν ότι το φόρεμά σας θα ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση. 

Η σχεδιάστρια Alkmini στο ατελιέ της στην Θεσσαλονίκη

Η άψογη εφαρμογή και η σημασία του Made-to-Measure

Όταν επιλέγετε ένα βραδινό φόρεμα, η άψογη εφαρμογή του στο δικό σας σώμα είναι το παν. Τα μαζικά σχεδιασμένα έτοιμα φορέματα σπάνια ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες του σώματος σας και μπορεί να είναι άβολα και να μειώνουν την εμφάνιση σας. Με ένα φόρεμα ραμμένο στα μέτρα σας, δεν έχετε κανένα λόγο για τέτοιες ανησυχίες. Με λεπτομερείς μετρήσεις και λαμβάνοντας υπόψη το σχήμα του σώματος σας, η Αλκμήνη διασφαλίζει ότι το φόρεμα που θα ράψει για εσάς, σας ταιριάζει τέλεια τονίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και δημιουργώντας μια κολακευτική σιλουέτα.

Τα πολυτελή υφάσματα με τα οποία δουλεύουμε

Η Αλκμήνη προμηθεύεται μόνο τα καλύτερα υφάσματα για τις δημιουργίες της. Από το πολυτελές μετάξι έως τη φίνα γαλλική δαντέλα, επιλέγει υλικά και υφάσματα που όχι μόνο φαίνονται εξαιρετικά αλλά και σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα όταν αγγίζουν το δέρμα σας. Η μεγάλη γκάμα υφασμάτων μας σας επιτρέπει να επιλέξετε την τέλεια υφή υφάσματος σύμφωνα με το σχέδιο του φορέματος σας, εξασφαλίζοντας άνεση και κομψότητα.

Βραδυνά φορέματα από την σχεδιάστρια Alkmini

The Alkmini atelier Experience: Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Όταν επιλέγεις το atelier Alkmini, αποκτάς κάτι περισσότερο από ένα υπέροχο φόρεμα. Γίνεσαι μέρος μιας αποκλειστικής εμπειρίας προσαρμοσμένης στις ανάγκες σου. Η Αλκμήνη με την ομάδα της σου παρέχει εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία, με τις πρόβες και τα ατομικά ραντεβού, διασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σου μαζί μας είναι ευχάριστο και χωρίς άγχος. Ο επαγγελματισμός της Αλκμήνης σε συνδυασμό με τον ζεστό της χαρακτήρα αλλά και την πολευετή πείρα της θα σε κάνουν να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε προσέχουν σε κάθε βήμα της δημιουργίας του φορέματος σου και θα είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Μικρές συμβουλές για να απογειώσετε την εμφάνιση σας και το φόρεμα που ράψατε.

Για να ολοκληρώσετε την εντυπωσιακή σας εμφάνιση, είναι απαραίτητα τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μπορείτε να συνδυάσετε το βραδινό σας φόρεμα Alkmini με κάποια κομψά κοσμήματα, ένα κομψό clutch και φυσικά με ένα άψογο ζευγάρι γόβες. Ανάλογα με τη λαιμόκοψη του φορέματος που ράψατε επιλέξετε ένα κολιέ που να στολίζει και να αναδεικνύει το μπούστο σας. Επιπλέον, δοκιμάστε χτενίσματα που ενισχύουν τη συνολική εμφάνιση σας και προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και λάμψης.

Μην ξεχνάτε πως το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να ανεβάσει το βραδινό σας φόρεμα και το συνολικό σας look. Επιλέξτε γόβες που όχι μόνο ταιριάζουν με το στυλ του φορέματος σας αλλά θα σας χαρίσουν άνεση σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όσο για το χτένισμα σας, σκεφτείτε σηκώσετε τα μαλλιά σας για να αναδείξετε τη γραμμή του λαιμού σας αλλά και τις λεπτομέρειες του φορέματος σας ή αν η διάθεση σας είναι πιο χαλαρή και ρομαντική, αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους σας και να ανεμίζουν στο βραδινό αεράκι ή στους ρυθμούς της μουσικής. 

Φροντίδα για το βραδινό σας φόρεμα Alkmini.

Για να διασφαλίσετε ότι το βραδινό σας φόρεμα Alkmini παραμένει σε άψογη κατάσταση, είναι απαραίτητη η κατάλληλη φροντίδα. Ακολουθήστε τις οδηγίες φροντίδας που παρέχονται με το φόρεμά σας, συμπεριλαμβανομένου του στεγνού καθαρισμού όταν είναι απαραίτητο. Αποθηκεύστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και αποφύγετε να το κρεμάσετε σε αδύναμες κρεμάστρες για να διατηρήσει το σχήμα του. Με τη σωστή φροντίδα, το φόρεμά σας θα συνεχίσει να είναι άψογο και να σας χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις για τα επόμενα χρόνια.

Βραδυνά φορέματα ραμμένα στα μέτρα σας Alkmini

Η Αλκμήνη είναι ο ιδανικός προορισμός σας για να βρείτε ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα που θα σας ταιριάζει άψογα. Με την τεχνογνωσία μας στα ραμμένα φορέματα, την άψογη δεξιοτεχνία και τη δέσμευση μας για εξατομικευμένη προσοχή, δημιουργούμε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε και να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της κομψότητας και αφήστε μας να κάνουμε το φόρεμα των ονείρων σας πραγματικότητα.