Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΒΡΑΔΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

Lazaros Grekos

Φορέματα Γάμου για Γυναίκες με Καμπύλες στη Θεσσαλονίκη

ALKMINI: Φορέματα Γάμου για Γυναίκες με Καμπύλες στη Θεσσαλονίκη

Φορέματα Γάμου για όλους τους σωματότυπους. Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά φορέματα γάμου και για παχουλές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βραδινό μακρύ φόρεμα, κέντημα και glitter

Βραδινό μακρύ φόρεμα για γάμο, μπλε ρουά, 3d λουλούδια

Ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα για γάμο, αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο σε μεγάλο μέγεθος που να κολακεύει τις καμπύλες σας; Συναντάτε πολλά στυλ ρούχων, φορεμάτων και σχεδίων, έτοιμα και διαθέσιμα για αγορά αλλά σας κάνουν συχνά να αισθάνεστε πως δεν είναι φτιαγμένα για εσάς και την σιλουέτα σας;  Όλες θέλουμε να νιώθουμε σιγουριά πως το φόρεμα που επιλέγουμε για μια σημαντική περίσταση (για παράδειγμα ένα φόρεμα για γάμο) θα αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας και θα κολακέψει την φιγούρα μας μαγνητίζοντας τα βλέμματα και χαρίζοντας μας μια κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η επιλογή του κατάλληλου στυλ φορέματος για τον σωματότυπο μας επηρεάζει σημαντικά πως νιώθουμε και πως δείχνουμε φορώντας το, και μπορεί να μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και μια λαμπερή εμφάνιση.

Μεταξωτό φόρεμα σε γραμμή Α για παχουλές

Μεταξωτό φόρεμα σε γραμμή Α

Μεταξωτό φόρεμα κλος μίντι γραμμή

Cocktail μεταξωτό φόρεμα κλος μίντι

Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά Φορέματα Γάμου και για παχουλές στο ατελιέ μας στη Θεσσαλονίκη.

Στο ατελιέ μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από βραδυνά και cocktail φορέματα για γάμο, ολόσωμες φόρμες, εντυπωσιακά φορέματα και τουαλέτες σε νεανικά ή πιο κλασικά σχέδια, και φορέματα σε κάθε μήκος από μίνι και μάξι, αλλά και υπέρκομψα μίντι φορέματα μέχρι το γόνατο. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων θα επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο και θα το ράψουμε ακριβώς στα μέτρα σας για να αναδείξουμε τη σιλουέτα σας, κάνοντας σας να νιώθετε πανέμορφη φορώντας το δικό σας εντυπωσιακό φόρεμα Alkmini. Στο ατελιέ μας θα επιλέξετε το φόρεμα σας μέσα από μια μεγάλη συλλογή από βραδινά και cocktail φορέματα κατάλληλα και για παχουλές που  μπορούν να ραφτούν ιδανικά σε μεγάλα μεγέθη, σε διάφορα στυλ και πολλά χρώματα. Είτε αναζητάτε ένα λαμπερό βραδινό φόρεμα, μια επίσημη τουαλέτα, ένα κλασικό, κομψό φόρεμα, ένα cocktail φόρεμα ή ένα αέρινο και ανάλαφρο φόρεμα σε κλασσικές γρμμές ή πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό στυλ, συζητώντας με την Αλκμήνη θα βρείτε το ιδανικό σχέδιο για το φόρεμα που θα αναδείξει την σιλουέτα σας και θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα φορώντας το. 

Εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα για γάμο, ματζέντα

Εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα για γάμο, ματζέντα

Γάμος με Στυλ! Βρείτε το Τέλειο Φόρεμα για Γυναίκες Plus Size

Γνωρίζουμε ότι η εύρεση ενός φορέματος σε μεγάλο μέγεθος με άψογη εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε το φόρεμα να αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, καλύπτοντας τις αδυναμίες μας και να μας χαρίζει μια αρμονική και ισορροπημένη σιλουέτα. Το atelier Alkmini έχει μια μακρόχρονη εμπειρία σχεδιάζοντας και ράβοντας φορέματα για όλες τις σημαντικές περιστάσεις όπως είναι ένας γάμος ή μια βάπτιση και είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση του ιδανικού φορέματος. Η σχεδιάστρια μόδας Αλκμήνη και η ομάδα της θα φροντίσουν το φόρεμα που θα επιλέξετε να ραφτεί ακριβώς στα μέτρα σας και να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας. Στο ατελιέ μας, η Αλκμήνη θα σας υποδεχτεί πάντα με ένα χαμόγελο και μετά από μια κουβέντα μαζί της, θα βρείτε το ιδανικό φόρεμα για εσάς, το φόρεμα που θα φορέσετε με χαρά και θα νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Ολόσωμη μεταξωτή φόρμα και δαντέλα

Ολόσωμη μεταξωτή φόρμα και δαντέλα

Ολόσωμη φόρμα και μεταξωτό μαντό στη Θεσσαλονίκη

Μεταξωτή ολόσωμη φόρμα και μαντό

Νιώστε σιγουριά και αυτοπεποίθηση με το Φόρεμα Γάμου Alkmini που θα επιλέξετε.

Για να βρείτε λοιπόν το ιδανικό φόρεμα για εσάς, για κάθε επίσημη περίσταση, γάμο ή βάπτιση. Είτε είστε η μητέρα ή πεθερά της νύφης, η αδερφή, η κουμπάρα ή η στενή φίλη της. Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα με την σχεδιάστρια Αλκμήνη και επισκεφθείτε το ατελιέ Alkmini στο υπέροχο διατηρητέο κτίριο της Στοάς Μαλακοπή (Συγγρού 7 με Ερμού) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Αλκμήνη βλέπει κάθε γυναίκα προσωπικά, αφιερώνει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να σας προτείνει τα κατάλληλα σχέδια φορεμάτων, για να σας προτείνει υφάσματα, μεταξωτές μουσελίνες και δαντέλες, και συζητώντας μαζί της θα ανακαλύψετε τι ταιριάζει καλύτερα στην σιλουέτα σας και θα μπορέσετε να επιλέξετε το ιδανικό φόρεμα των ονείρων σας!