Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΜΗΝΗ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΜΗΝΗ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ.

Lazaros Grekos

Η σχεδιάστρια Μόδας Αλκμήνη

Alkmini Fashion Designer

Fashion Designer Alkmini Thessaloniki atelier
Μεταξωτό βραδινό φόρεμα Alkmini
Atelier Alkmini Thessaloniki Greece

Η Αλκμήνη δημιουργεί κομψά βραδινά φορέματα και νυφικά με έμφαση στην ποιότητα και την αξία της διαχρονικότητας.

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το ατελιέ υψηλής ραπτικής Alkmini, εκεί η ιστορία, η κομψότητα και η δημιουργικότητα συγκλίνουν μέσα από τις δημιουργίες της Αλκμήνης. Ένα υπέροχα διατηρημένο κτίριο με στοιχεία  εκλεκτικισμού, σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιταλό αρχιτέκτονα Vitaliano Poselli, είναι η απόδειξη της αξίας της διαχρονικότητας, ακριβώς όπως τα νυφικά και βραδινά φορέματα που η Αλκμήνη δημιουργεί με μεγάλη αγάπη και δεξιοτεχνία από το 1996.

Σε αυτό το μεγαλοπρεπές κτίριο όπου τα όνειρα υλοποιούνται με μετάξι και δαντέλα, με τους ψηλοτάβανους χώρους του λουσμένους από το φυσικό φως και τους τοίχους γεμάτους από ράφια με υφάσματα υψηλής ποιότητας, η Alkmini υποδέχεται κάθε νύφη με ένα ζεστό χαμόγελο, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται απλώς για ένα νυφικό φόρεμα, αλλά για ένα ταξίδι της υποψήφιας νύφης προς την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Η Αλκμήνη μετατρέπει τα όνειρα της υποψήφιας νύφης σε ένα άψογο νυφικό φόρεμα.

Η Αλκμήνη, με την έμπειρη ματιά της και με διαχρονική επιδίωξη της την κομψότητα και το στυλ, καθοδηγεί κάθε νύφη μέσα από μια διαδικασία που θα μετατρέψει το όνειρο της σε ένα άψογο νυφικό υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Μαζί, εξερευνούν τα ράφια με τα εντυπωσιακά υφάσματα και τις ντελικάτες δαντέλες, επιλέγουν τα κατάλληλα νυφικά σχέδια καθώς η Αλκμήνη ακούει με προσοχή την υποψήφια νύφη να περιγράφει το νυφικό των ονείρων της, ένα νυφικό φόρεμα που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από αυτή την διαδικασία της αναζήτησης των ιδανικών σχεδίων και υφασμάτων δημιουργείται μια σύνδεση ανάμεσα στην σχεδιάστρια και την υποψήφια νύφη, με τις πρόβες να μετατρέπονται σε μια σειρά από στιγμές παγωμένες στο χρόνο που δημιουργούν πολύτιμες αναμνήσεις με κάθε καρφίτσα και κάθε προσαρμογή στο νυφικό, να είναι ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα.

Το νυφικό σας φόρεμα από την Αλκμήνη, προσθέτει πολύτιμες αναμνήσεις στο ταξίδι σας προς τον γάμο.

Φτάνοντας στην τελική πρόβα, η υποψήφια νύφη φοράει το νυφικό της, ένα άψογα ραμμένο νυφικό σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες. Τα μεταξωτά χυτά υφάσματα αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της και η φίνες δαντέλες στολίζουν το μπούστο της, αποτυπώνοντας το όνειρο της για το δικό της ιδανικό νυφικό. Μέσα στον καθρέφτη η νύφη δεν βλέπει απλώς ένα φόρεμα, αλλά μια έκφραση της ιστορίας της αγάπης της, ένα νυφικό φόρεμα που συμπυκνώνει την ουσία του ταξιδιού της προς το γάμο και προσθέτει πολύτιμες αναμνήσεις από αυτό το δημιουργικό ταξίδι. Είναι ένα νυφικό φόρεμα που περιέχει την υπόσχεση μιας όμορφης αρχής για την γαμήλια ζωή.

Alkmini atelier Θεσσαλονίκη