Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΤΟ ΝΕΟ ATELIER ALKMINI ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Lazaros Grekos

Στοά Μαλακοπή, Θεσσαλονίκη

Στη Στοά Μαλακοπή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το νέο ατελιέ Alkmini

Ένα κτίριο κόσμημα για την Θεσσαλονίκη που κουβαλάει την ιστορία των τελευταίων 110 χρόνων της πόλης, ένας πανέμορφος χώρος με μεγάλα φωτεινά ανοίγματα, ψηλά ταβάνια και ξεχωριστά αρχιτεκτονικά στοιχεία, θα φιλοξενήσει πλέον τις δημιουργίες του ατελιέ Alkmini.
Το νέο ατελιέ Alkmini, η Στοά Μαλακοπή, βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην ιστορική περιοχή του “Φραγκομαχαλά” ακριβώς μπροστά στην ανανεωμένη πλατεία Χρηματιστηρίου στο νούμερο 7 της οδού Συγγρού. Είναι το κτίριο το οποίο έχτισε η πασίγνωστη οικογένεια Αλλατίνι το 1906 - 1907 και φιλοξένησε την Τράπεζα Θεσσαλονίκης. Αρχιτέκτονας του κτιρίου ήταν ο Βιταλιάνο Ποζέλι, ο οποίος παρουσίασε ένα νέο τύπο τράπεζας και χάρισε ένα ακόμα αρχιτεκτονικό κόσμημα στην πόλη. Άλλα διάσημα κτίρια του Βιταλιάνο ήταν το Διοικητήριο, η Βίλλα Αλλατίνη, η Αρμένικη Εκκλησία, η Φιλοσοφική σχολή Θεσσαλονίκης, το Στρατηγείο Γ’στρατού κ.α. 
Σύντομα (τον Φεβρουάριο) θα έχουμε την χαρά να σας υποδεχθούμε σε αυτόν τον υπέροχο χώρο και να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας ξεχωριστό νυφικό κάνοντας την διαδικασία ακόμα πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα.

Alkmini atelier - Στοά Μαλακοπή Θεσσαλονίκη

Detail, Stoa Malakopi