Contact us

PHONE: +30 2314017964

MAIL: atelier@alkminifashion.com

7 Συγγρού
Θεσσαλονίκη, 546 25
Greece

(+30) 231 4017964

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει μοναδικά σχέδια για νυφικά και βραδυνά φορέματα. Επισκεφθείτε το alkmini atelier στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σχεδιάσουμε για εσάς το νυφικό των ονείρων σας.

Fashion designer Alkmini creates unique bridal and evening dresses. Find your own bridal design and let us create it for you.

Fashion Blog

alkmini fashion blog - Ιδέες και προτάσεις για μοναδικά νυφικά και φορέματα από την σχεδιάστρια Αλκμήνη.

Η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας προτείνει ιδέες και σχέδια για ξεχωριστές εμφανίσεις με άποψη και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξίας.  Μοναδικά νυφικά και βραδυνά φορέματα, οι τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο, προτάσεις για υφάσματα και χρώματα σε μια σελίδα γεμάτη μόδα και στυλ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ BLOG ΓΑΜΟΥ LOVE4WEDDINGS ΣΤΗ ΝΥΦΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ALKMINI

Lazaros Grekos

Παρουσίαση της Νυφικής κολεξιόν Alkmini σε ένα από τα κομψότερα blog γάμου.

"Με μία φωτογράφιση στην πόλη του φωτός και της πρωτεύουσας της μόδας, θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα τα elegant νυφικά ALKMINI..."

ALKMINI Νυφικά στο Love4Weddings

«Μια φωτογράφηση στην πόλη του φωτός με δημιουργίες Alkmini. Μια φωτογράφηση που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια και οργανώθηκε δύο μήνες νωρίτερα, κόντρα στα ζοφερά νέα που είχαν προηγηθεί με την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν και με τους Γάλλους εργαζόμενους να κηρύσσουν απεργία στις συγκοινωνίες και στους ελέγχους εναέριας κυκλοφορίας μία ημέρα πριν το ταξίδι της ομάδας. Τελικά μετά από ακυρώσεις πτήσεων και ένα ταξίδι στο Παρίσι μέσω … Κωνσταντινούπολης το Παρίσι πάντοτε λαμπερό, ζωντανό και αιώνια κομψό, υποδέχθηκε και φιλοξένησε τις δημιουργίες Alkmini. Η αφορμή για αυτή την εντυπωσιακή φωτογράφηση ήταν η συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας της Αλκμήνης στον χώρο της μόδας. Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος λοιπόν για να γιορτάσει η σχεδιάστρια τα 20στά γενέθλια του Atelier Alkmini από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην γενέτειρα του στυλ και της μόδας. Έτσι επιλέχθηκαν ορισμένα φορέματα και νυφικά από την πιο πρόσφατη κολεξιόν της σχεδιάστριας στα οποία και είναι εμφανής η επιρροή του Γαλλικού στυλ…»

Read the article